Goed om weten:
• Een set basisgereedschappen/ tools die je zelf mee moet brengen is noodzakelijk. De essentiële lijst wordt meegestuurd bij bevestiging van je inschrijving.

• De gebruikte materialen (leer, fournituren) voor het werkstuk dat je maakt zijn niet inbegrepen (tenzij anders vermeld). De kostprijs van deze materialen is natuurlijk afhankelijk van het eindproduct dat je wenst te maken. Je betaalt de materialen ter plaatse op basis van je keuze van het te maken model.

• Aantal deelnemers per workshop: minimum 4, maximum 10.

• Koffie, thee en water is inbegrepen.

• Blijf je graag op de hoogte van nieuwe initiatieven van Lederstudio.be ? Schrijf je in op de newsletter (zie homepage).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leer is een prachtig natuurlijk materiaal om mee te werken. Wees gewaarschuwd: eenmaal je de ervaring hebt opgedaan om dit edele product met eigen handen vorm te geven, heb je een microbe te pakken... De kans is groot dat je er passioneel mee bezig wilt blijven !

 

 

NIEUW: workshop SNEAKERS

ZATERDAG 9 JULI 2022
10.00 tot 17.00u

INBEGREPEN:

Set zolen en binnenzolen, garen, versteviging, voering, zeilringen

Buitenleder & veters niet inbegrepen

Prijs: 180,00 euro

 

Maak jouw eigen paar sneakers: aan de hand van een zolenkit en een beschikbaar patroon maak je in het door jou gekozen leder op één dag een paar sneakers

Geef bij inschrijving zeker je schoenmaat en de gewenste zoolkleur door (wit, zwart of naturel rubber kleur)

 

> inschrijven ?

 

 

 

Week-workshop: festival-set = sneakers + riem met heuptasje + rugzak

Maandag 1 t.e.m. vrijdag 5 augustus 2022
10.00 tot 17.00u

Prijs: 350,00 euro

5 opeenvolgende dagen, 10.00 - 17.00 u

Voor de sneakers zijn inbegrepen: Set zolen en binnenzolen, garen, versteviging, voering, zeilringen

Gebruik gereedschappen, machines, garen, lijm en tape inbegrepen. Leder, voering, versteviging en fournituren & veters niet inbegrepen.

Lunch zelf voorzien.

 

 

Maak in deze week-workshop een ideale uitset voor een festival of een uitstap:

sneakers
jouw eigen sneakers op maat, meerdere modellen beschikbaar
riem
met afneembaar heupzakje
rugzakje,
dat zowel op de rug als crossbody kan worden gedragen

> inschrijven ?


Week-workshop KLEINE LEDERWAREN

Maandag 22 t.e.m. vrijdag 26 augustus 2022

Prijs: 320,00 euro

5 opeenvolgende dagen, 10.00 - 17.00 u

Gebruik gereedschappen, machines, garen, lijm en tape inbegrepen. Leder, voering, versteviging en fournituren voor de creaties niet inbegrepen.
Lunch zelf voorzien.

Tijdens deze workshop van 5 opeenvolgende dagen focussen we ons op de creatie van kleine lederwaren: portefeuilles, brillenhoezen, pennenzakjes, portemonnaies, kaarthoesjes, ...

VOOR WIE?
Deze workshop is bedoeld voor deelnemers die al meerdere modules volgden bij Lederstudio, of elders al een basiskennis van lederen tassen maken hebben verworven.

 

inschrijven ?

 
Workshop op maat ?

Wil je graag met een groepje vrienden/collega’s/club een één- of meerdaagse workshop naar keuze? Aarzel niet om contact op te nemen. Zowel op weekdagen als in het weekend zijn workshops van een volledige dag mogelijk, waarbij we een lunch naar wens voorzien. We maken graag een pakket op maat voor groepjes van 4 tot 8 personen.

 

Je wenst deel te nemen aan een workshop of cursus? Vul het formulier in onder “Inschrijven”, en maak het inschrijvingsgeld over op het vermelde rekeningnummer. Pas op: je inschrijving is pas definitief na betaling. Je ontvangt na registratie van je betaling een e-mail waarin je inschrijving wordt bevestigd, en de nodige praktische gegevens staan vermeld. Wie dat wenst kan ook vooraf even langskomen en ter plaatse inschrijven.