Goed om weten:
• Een set basisgereedschappen/ tools die je zelf mee moet brengen is noodzakelijk. De essentiële lijst wordt meegestuurd bij bevestiging van je inschrijving.

• De gebruikte materialen (leer, fournituren) voor het werkstuk dat je maakt zijn niet inbegrepen (tenzij anders vermeld). De kostprijs van deze materialen is natuurlijk afhankelijk van het eindproduct dat je wenst te maken. Je betaalt de materialen ter plaatse op basis van je keuze van het te maken model.

• Aantal deelnemers per workshop: minimum 4, maximum 10.

• Koffie, thee en water is inbegrepen.

• Blijf je graag op de hoogte van nieuwe initiatieven van Lederstudio.be ? Schrijf je in op de newsletter (zie homepage).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leer is een prachtig natuurlijk materiaal om mee te werken. Wees gewaarschuwd: eenmaal je de ervaring hebt opgedaan om dit edele product met eigen handen vorm te geven, heb je een microbe te pakken... De kans is groot dat je er passioneel mee bezig wilt blijven !

 

 

Workshop RANDAFWERKING - 1 DAG - VOLZET !!!!!

VRIJDAG 4 NOVEMBER 2022
10.00 tot 17.00u

INBEGREPEN:

Restleder voor de oefeningen

Gebruik van de producten (verf/filler) en tools.

Prijs: 90,00 euro

meebrengen : lunch

 

RANDAFWERKING.
Is dit ook één van jouw struikelblokken?
Wil je weten hoe je tot die mooie, gladde en elegante rand komt bij de creatie van lederwaren?
Alle aspecten van randafwerking (en dat begint bij perfect snijwerk) komen aan bod. Je krijgt een hele dosis TIPS & TRICS, om te komen tot een mooie randafwerking.
Niet enkel theoretisch, we gaan oefenen in de praktijk. Je kan de tools en producten uittesten. En met oefenmateriaal door ons beschikbaar gesteld, en door jezelf die dag gecreëerd, voel je hoe jouw techniek verder kan evolueren.

De workshop gaat ZEKER door, want we organiseren op aanvraag van enkele mensen. Er zijn nog wat plaatsen vrij, dus als jij deze training wil volgen, schrijf je dan snel in.

Bij inschrijving krijg je een lijstje met mee te brengen gereedschappen.

 

VOLZET !!!

 

> inschrijven ?

 

 


 

Workshop DOOSJES/KISTJES BEKLEDEN MET LEDER - 2 DAGEN

ZATERDAG 19 & ZONDAG 20 NOVEMBER 2022
10.00 tot 17.00u

INBEGREPEN:

1 houten kistje om te bekleden

 

Prijs: 220,00 euro

 

Meebrengen: basistools (lijstje krijg je bij inschrijving) en LUNCH

 

Leer een doos of kistje bekleden met leder.
Zowel de binnenkant als de buitenkant wordt bekleed, zodat je een volledig lederen object verkrijgt.

Zo creëer je een stijlvol decoratief item voor je interieur, of een luxe opberger voor je spulletjes

De eerste dag werken we met een houten kistje dat is inbegrepen in de workshopprijs. Het patroon en de werkbeschrijving zijn beschikbaar.

Voor de tweede dag breng je zelf een doos of kistje mee. Op basis van de aanpak die je leerde bij het bekleden van het eerste kistje, ga je nu zelf aan de slag met het uittekenen van de verschillende lederdelen die je voor de bekleding van jouw doos of kistje nodig hebt.

Het leder voor de projecten is niet inbegrepen. Na je inschrijving ontvang je info over het soort leder en de hoeveelheid die je nodig hebt voor het eerste project. We geven je ook meer info over het soort doos of kistje dat je best kiest voor het tweede project.

 

> inschrijven ?

 


Workshop op maat ?

Wil je graag met een groepje vrienden/collega’s/club een één- of meerdaagse workshop naar keuze? Aarzel niet om contact op te nemen. Zowel op weekdagen als in het weekend zijn workshops van een volledige dag mogelijk, waarbij we een lunch naar wens voorzien. We maken graag een pakket op maat voor groepjes van 4 tot 8 personen.

 

Je wenst deel te nemen aan een workshop of cursus? Vul het formulier in onder “Inschrijven”, en maak het inschrijvingsgeld over op het vermelde rekeningnummer. Pas op: je inschrijving is pas definitief na betaling. Je ontvangt na registratie van je betaling een e-mail waarin je inschrijving wordt bevestigd, en de nodige praktische gegevens staan vermeld. Wie dat wenst kan ook vooraf even langskomen en ter plaatse inschrijven.