Goed om weten:
• Een set basisgereedschappen/ tools die je zelf mee moet brengen is noodzakelijk. De essentiële lijst wordt meegestuurd bij bevestiging van je inschrijving.

• De gebruikte materialen (leer, fournituren) voor het werkstuk dat je maakt zijn niet inbegrepen (tenzij anders vermeld). De kostprijs van deze materialen is natuurlijk afhankelijk van het eindproduct dat je wenst te maken. Je betaalt de materialen ter plaatse op basis van je keuze van het te maken model.

• Aantal deelnemers per workshop: minimum 4, maximum 10.

• Koffie, thee en water is inbegrepen.

• Blijf je graag op de hoogte van nieuwe initiatieven van Lederstudio.be ? Schrijf je in op de newsletter (zie homepage).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leer is een prachtig natuurlijk materiaal om mee te werken. Wees gewaarschuwd: eenmaal je de ervaring hebt opgedaan om dit edele product met eigen handen vorm te geven, heb je een microbe te pakken... De kans is groot dat je er passioneel mee bezig wilt blijven !

 

 

 

Workshops voor 2024 worden binnenkort aangekondigd !

 

Workshop RANDAFWERKING - 1 DAG

ZATERDAG 9 DECEMBER 2023 10.00 tot 17.00u

VOLZET !!!

INBEGREPEN:

Restleder voor de oefeningen

Gebruik van de producten (verf/filler) en tools.

Prijs: 90,00 euro 

meebrengen : lunch

 

RANDAFWERKING - VOLZET !!! 
Is dit ook één van jouw struikelblokken?
Wil je weten hoe je tot die mooie, gladde en elegante rand komt bij de creatie van lederwaren?
Alle aspecten van randafwerking (en dat begint bij perfect snijwerk) komen aan bod. Je krijgt een hele dosis TIPS & TRICS, om te komen tot een mooie randafwerking.
Niet enkel theoretisch, we gaan oefenen in de praktijk. Je kan de tools en producten uittesten. En met oefenmateriaal door ons beschikbaar gesteld, en door jezelf die dag gecreëerd, voel je hoe jouw techniek verder kan evolueren.

Bij inschrijving krijg je een lijstje met mee te brengen gereedschappen.

> inschrijven ?

 


Je wenst deel te nemen aan een workshop of cursus? Vul het formulier in onder “Inschrijven”, en maak het inschrijvingsgeld over op het vermelde rekeningnummer. Pas op: je inschrijving is pas definitief na betaling. Je ontvangt na registratie van je betaling een e-mail waarin je inschrijving wordt bevestigd, en de nodige praktische gegevens staan vermeld. Wie dat wenst kan ook vooraf even langskomen en ter plaatse inschrijven.